Destilator vode VerVitaRadi se o kućnom uređaju za proizvodnju 100% čiste destilirane vode. Svježa destilirana voda, čuvana u staklenom vrču ili staklenim flašama iznimno je pogodna za redovitu konzumaciju - pijenje čiste vode, odlična je u sokovima, juhama, čaju, kavi, također za kućne ljubimce... a poslužit će i za peglu, čistač na paru, akumulator.

 

Čuli smo priče o blagotvornom detoksikacijskom učinku destilirane vode, i zahvale kupaca što smo im omogućili pijenje potpuno čiste vode. Čuli smo priče o bojama, vrstama i "mirisima" kamenca i ostataka destiliranja koji su vrlo različiti od grada do grada. Jedna priča od 01.09 je bio je komentar kupca da ostatak u isparivaču odjednom smrdi... da bi se par dana kasnije ustanovilo da je baš taj dan voda u vodovodu nakon pljuskova bila na neki način zagađena i drugačija nego inače.

 

Redovne cijena destilatora 2.300 kn (pdv uključen), isporuka odmah!!!

 

Izvedba je u tri boje, cijena je identična bez obzira na boju: bijeli (šifra 505B), bijelo - srebrni (šifra 505BS), crno - srebrni (šifra 505CS)

 

Uređaj je proizveden u Taiwanu, od renomiranog proizvođača destilatora Megahome Corporation, sa 10-godišnjom tradicijom prodaje širom svijeta, pogotovo u Americi.

 

Garantiramo vrhunsku kvalitetu, provjerenu tehnologiju, odličan dizajn, kompletnost uređaja, opreme i pakiranja sve do u najsitniji detalj, i naravno pouzdanost uređaja koji je od svoje promocije 09/2012 postao novi član lepeze VerVita uređaja, i naš mali doprinos u poboljšanju kvalitete življenja.

 

Važan dio opreme, staklena posuda od 4 litre standardno dolazi u pakovanju zajedno s uređajem (original posuda za destilator s ručkom). Original plastična posuda (vrlo kvalitetna) ne isporučuje se sa destilatorom, ali se može dodatno kupiti, dobro dođe kad se destilator poveze na godišnji odmor ili u vikendicu.

 

Iznimno poučna knjiga Normana Walkera "Voda i vaše zdravlje" je naš mali poklon koji ćete naći u vašoj kutiji destilatora. Uz ovu knjigu lakše ćete otkriti mnoge jednostavne tajne detoksikacije organizma pomoću vode.

 

Kao za sve VerVita uređaje, dostava putem dostavne službe DPD gratis za cijelu Hrvatsku. Garancija na uređaj 2 godine, i punih 5 godina na prohrđavanje lonca isparivača i na motor ventilatora!

 

U pakiranju se nalazi i prah (limunska kiselina, 250 grama) za lakše čišćenje naslaga kamenca sa stijenki uređaja.

 

Potrošni materijal: Filter s aktivnim ugljenom dobivenim iz kokosove ljuske - kutija sa 6 filter vrećica dolazi s uređajem. Trajanje jedne vrećice 20-30 dana (20-30 destilacija).

 

Preporučamo kupnju dodatne kutije sa 12 orginalnih filtera, čime ste osigurani za cijelu godinu. Cijena kutije sa 12 vrećica je 150kn.

 

Svi, pa i najmanji dijelovi uređaja u kontaktu s vodom su od nehrđajućeg čelika, ili od stakla. Čak se i filter vrećica s aktivnim ugljenom smješta u staklenu posudicu, tako da ni u jednom dijelu uređaja para ili destilirana voda ne dolazi u kontakt s plastikom, što ovaj uređaj čini jedinstvenim po visokim standardima kvalitete.

 

Uređaj posjeduje sve uobičajene certifikate za prodaju u Njemačkoj i Americi, te je testiran na zdravstvenu ispravnost u Hrvatskoj.

 

e-mail: prodaja@vervita.hr.

Ako vam je potrebna pomoć, ili trebate više informacija oko narudžbe, javite se na 095-554 52 06 ili 01-3456 764, i rado ćemo vam odgovoriti na sva vaša pitanja.

 

Sve što vas interesira o destiliranoj vodi pročitajte u našim člancima ovdje i ovdje

 

www.vervita.hr

 

Vezani članci:Ostali članci

Video: Sokovnik Green Star 3000

Model prije se zvao Green Life, nema se šta reći, zaista toliko provjeren, dokazan, dugovječan.

Video: Ručni sokovnik Z-Star

Pšenična trava sadrži najveću koncentraciju vitamina, minerala i hranjivih tvari u usporedbi s drugim voćem i povrćem.

Video: CitriStar - automatski sokovnik

Naranču, limun, mandarinu, grejp i nar cijedi sa velikom jednostavnošću i učinkovitosti po količini dobivenog soka.

Sokovik VerVita Hurom

Unikatni sokovi izražajne arome mogu se dobiti samo hladnim prešanjem. Čarobni recepti i neponovljive kombinacije.