Individualne radionice

Individualne radionice

Radionice su zamišljene tako da uz individualni pristup kroz razgovor i praksu nauči samostalno pripremati sirova hrana.

Sirovom hranom se hrani tijelo, potiče zacjeljivanje i ozdravljenje, te održavanje vrhunskog zdravlja.

 

Znajući koje sve prednosti donosi sirova živa hrana koja je prirodna i puna enzima i vitamina.

 

Cilj nam je inspirirati ljude da se okrenu prirodi, prirodnim načinima života i sebi.

 


Radionice su zamišljene tako da se uz ležernu atmosferu i individualni pristup kroz razgovor i zabavu nauči  i sazna više o nutritivnim vrijednostima namirnica.

 

Plan održavanja radionica je cijeli dan i to bilo koji dan po dogovoru.

Individulane radionice max. do 2 osobe, napravimo 10 vrsta jela i više koja ćete naravno moći degustirati i ostatak ćete nositi doma.

 

Cijena radionice po osobi je 1500 kuna, druga osoba plaća 50% cijene.

Voditeljica radionice: Mihaela Devescovi

Trajanje: cca. od 9:30 do 16:30h

Vrijeme: prema dogovoru

Kontakt: 091/6464 646 ili mihaela@sirovahrana.hr

Mjesto: Zagreb

 

Kroz cjelodnevnu radionicu proći ćemo sve vrste hrane, tako da ćete biti osposobljeni samostalno pripremati sirove delicije.

 

Pripremati ćemo:

Sirovi kruh i krekere

Smoothie

Mlijeko

Energetske pločice

Umake, namaze ili paštete

Sirovi sir

Glavna jela (burgeri, pizza, tortille, tacosi, punjene gljive, ražnjići, spiralizirano povrće na razne načine)

Deserti (torta, praline, palačinke, mousse od čokolade, brownies)

 

Na našim radionicama moći ćete napraviti sami svoju omiljenu hranu, napraviti zeleni kašasti sok koji je pun vitamina i enzima, jesti sirove delicije i kušati 100% sirovu čokoladu itd…

 

Ljubazno Vas molim da svoje prijave pošaljete putem e-maila: mihaela@sirovahrana.hr, te ako imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na broj 091/6464-646.

 

Dođite i pridružite nam se!

Mihaela Devescovi


Fotograf: Dragica Posavec

 

 

Dojmovi sa radionica:


Nakon individualne radionice o sirovoj hrani koju nam je prezentirala profesionalno i s puno entuzijazma naša ljubazna domaćica Mihaela, možemo reći da smo nakon cjelodnevnog druženja mnogo toga naučili o pripremanju ukusnih jela od sirove hrane, čuli njene korisne savjete koji su i vjerodostojni jer ih osobno upražnjava u svojem životu.

Svim osvještenim ljudima koji se žele zdravo hraniti možemno toplo preporučiti sve Mihaeline radionice. 

Srdačan pozdrav iz Rijeke,

Milka i MladenRadionica kod Mihaele bila je za mene naprosto zadivljujući doživljaj. Sve što sam vidjela i naučila mi je bilo posve novo i neočekivano, a ujedno i jako impresivno.

Mihaela je vrlo draga i pristupačna osoba koja ne štedi svoje znanje, već me detaljno uputila u sve recepte, namirnice, postupke i opremu.

Sve namirnice su bile organskog podrijetla i na njima se nije nimalo štedjelo :-)

Osobito lijepo je bilo to što sam svu pripremljenu hranu mogla ponijeti svojim ukućanima, te smo tako mogli zajedno uživati u okusima i blagodatima sirove hrane.

Najsrdačnije preporučujem svima pohađanje radionice kod Mihaele, čime će na najbolji mogući način iz prve ruke saznati sve bitne informacije o sirovoj hrani i naučiti je samostalno pripremati za sebe i svoje najdraže.

Pusa Mihaeli :-)

Danijela iz Svete Nedelje

 

 

Ozračje i atmosfera radionice su s osjećajem kao da ste kod najboljih prijatelja. Potpuno novo iskustvo i spoznaja da ne trebamo robovati starim navikama, nego prihvatiti ono što je za nas puno bolje, a to je sirova hrana. Karika koja nam je nedostajala je priprema i kombinacija namirnica. Zahvaljujući Mihaeli, sad imamo i to.

Na sreću već imamo vrhunski blender, koji je ujedno i sokovnik i mlinac za brašno. Sada slobodno vrijeme koristimo za istraživanje i pripremu recepata. Ide nam dosta dobro. 

Uz srdačan pozdrav iz Karlovca, još jedno veliko HVALA Mihaela.

Vesna i Šimun

 

 

Velik pozdrav iz Rijeke! Tečaj je bio iznad očekivanja, dobro organiziran, ponuda bogata i u količini i okusu, a atmosfera vrlo opuštena i ugodna. 

Voditeljica tečaja nam je prenjela ljubav prema sirovoj hrani koja je bila ukusna i lijepa oku na tanjuru. Krenuli smo u potragu za blenderom i počet ćemo naš put prema sirovoj hrani. 

Hvala Ti Mihaela. :-)

Aleksandra i Igor

 

Mihaelina individualna radionica je odličan način kako u kratkom vremenu isprobati 20-tak različitih jela i slastica spremljenih od sirovih namjernica. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi Mihaela je odgovorila na sva naša pitanja i nebrojno puta ponudila pomoć i savjet. Čak i da smo imali odgovarajući blender i namjernice, nama bi za samostalno isprobavanje svih ovih jela trebali tjedni, a zahvaljujući Mihaeli u samo jednom danu dobili smo široku sliku o sirovoj hrani.
Hvala Mihaela!!!
Nikolina i Davor

Sheraj :-)