Radionica krekera, kruha i čipsa u subotu 23.04.2016.

Radionica krekera, kruha i čipsa u subotu 23.04.2016.

Naučite sami jednostavno izraditi super zdravi kruh, čips i krekere, grickalice koje možete ponijeti na posao...

Radionica krekera, kruha i čipsa u subotu 23.04.2016.

Pozivamo vas da nam se opet pridružite na novoj radionici koju smo pripremili za vas!

Otkrijte što sve, uz pomoć zdrave sirove prehrane, možete promijeniti u svojim navikama, a posebice za zdravlje vaših najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

Naučite sami jednostavno izraditi super zdravi kruh, čips i krekere, grickalice koje možete ponijeti na posao, uvijek imati uz sebe ili kod kuće kao brzi, zdravi i ukusni snack koji će vam dati energiju, a ne opteretiti probavu kada vas uhvati napad gladi, spakirati djeci u školu ili nakon sportskih treninga, slobodnih aktivnosti, igre.

U današnjem užurbanom svijetu često puta nemate vremena razmišljati o tome što jedete, odnosno o utjecaju hrane koju jedete na Vaše zdravlje. Trebali biste malo zastati, te razmisliti o hrani koju jedete. Za dug i zdrav život odaberite ovu radionicu.

Jednostavno za pripremu, isključivo sa prirodnim zdravim namirnicama, bez konzervansa i aditiva, a mogu stajati duže vremena – naučite kako!

Sirovi kruh, čips od kelja i krekeri od povrća  – Naučite kako napraviti najzdraviji sirovi kruh, krekere i čips od kelja koji je tako ukusan i toliko zarazan za jesti. Ova radionica će sve ljubitelje čipsa i kruha oduševiti…

Izrada krekera i kruha je od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina. Naučiti ćete kako jednostavno i brzo pripremiti sirovi kruh koji može stajati 5 dana i više ako ga spremite u hladnjak, krekeri mogu stajati i do mjesec dana.

Na radionici ćemo pripremati:
•        Mlijeko od badema
•        Kruh od badema
•        Kruh od suncokreta
•        Krekere povrtne
•        Lanene krekere
•        Paštetu i namaz
•        Raw sendviči
•        Sushi
•        Palačinke

Za pripremu vam je potrebno blender, multipraktik i dehidrator (može i pećnica do 40 stupnjeva i polu otvorena vrata).

Ovu radionicu ćemo jednostavno pretvoriti u blaženo zdravo druženje uz hranu. Što je najbolje, zdrave recepte možete kasnije podijeliti s ekipom ili ih poslati na sljedeći našu radionicu.

Jednostavno je za pripremu i mogu stajati duže vrijeme zato dođite i pridružite nam se!

Voditeljica radionice: Mihaela Devescovi
Radionica će se održati u zagrebačkom Angels studiu na adresi Radnička cesta 1a u subotu, 23. travnja s početkom u 13:00 sati, a trajat će između tri i četiri sata.

Prijavite se brzo brzo na maja.z@angels.com.hr i nemojte zaboraviti doći gladne.

Vidimo se!

Veselim se zajedničkom druženju!

Mihaela Devescovi

Sheraj :-)