Radionica krekera, kruha i čipsa

Radionica krekera, kruha i čipsa

Naučite izraditi zdravi kruh čips i krekere grickalice koje možete ponijeti na posao uvijek imati zdravi i ukusni snack

Nakon izvrsne, upravo održane i vrlo posjećene radionice Sirovih slastica, na kojoj je bilo 15 polaznika, oduševljenih okusima pripremljenih 5 slastica koje su se odmah degustirale, te ponijele doma na radost ukućana, ovoga puta na redu su ljubitelji “slanijih” okusa.


Pozivamo vas da nam se opet pridružite na novoj radionici koju smo pripremili za vas!

 


Za poboljšanje zdravlja i kvalitete života korisno za svakoga: djecu, sportaše, starije, oboljele…

Otkrijte što sve, uz pomoć zdrave sirove prehrane, možete promijeniti u svojim navikama, a posebice za zdravlje vaših najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

 

Naučite sami jednostavno izraditi super zdravi kruh, čips i krekere, grickalice koje možete ponijeti na posao, uvijek imati uz sebe ili kod kuće kao brzi, zdravi i ukusni snack koji će vam dati energiju, a ne opteretiti probavu kada vas uhvati napad gladi, spakirati djeci u školu ili nakon sportskih treninga, slobodnih aktivnosti, igre.

 

U današnjem užurbanom svijetu često puta nemate vremena razmišljati o tome što jedete, odnosno o utjecaju hrane koju jedete na Vaše zdravlje. Trebali biste malo zastati, te razmisliti o hrani koju jedete. Za dug i zdrav život odaberite ovu radionicu.

 

Bez glutena

Jednostavno za pripremu, isključivo sa prirodnim zdravim namirnicama, bez konzervansa i aditiva, a mogu stajati duže vremena i sve to bez glutena – naučite kako!

 

Sirovi kruh, čips od kelja i krekeri od povrća  – Naučite kako napraviti najzdraviji sirovi kruh, krekere i čips od kelja koji je tako ukusan i toliko zarazan za jesti. Ova radionica će sve ljubitelje čipsa i kruha oduševiti…

 

Izrada krekera i kruha je od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina. Naučiti ćete kako jednostavno i brzo pripremiti sirovi kruh koji može stajati 5 dana i više ako ga spremite u hladnjak, krekeri mogu stajati i do mjesec dana.

 

Na radionici ćemo pripremati:

  • Mlijeko od badema
  • Sirovi kruh
  • Krekere
  • Paštetu i namaz
  • Jednostavan i brzi sendvič
  • Sushi na sirovi način
  • Palačinke

 

Za pripremu vam je potrebno blender, multipraktik i dehidrator (može i pećnica do 40 stupnjeva i polu otvorena vrata). Kruh i krekeri su bez glutena, a iznenaditi ćete se kako je sve ukusno i brzo gotovo.

 

Ovu radionicu ćemo jednostavno pretvoriti u blaženo zdravo druženje uz hranu. Što je najbolje, zdrave recepte možete kasnije podijeliti s ekipom ili ih poslati na sljedeći našu radionicu.

 

Jednostavno je za pripremu i mogu stajati duže vrijeme zato dođite i pridružite nam se!

 

Cijena radionice po osobi je 240 kuna

Voditeljica radionice: Mihaela Devescovi

Mjesto: Apolon centar, Derenčinova 1, IV kat

Trajanje: cca. 3h od 15:00 do 18:00h

Vrijeme: subota, 09.03.2013.

 

Popust: za sve koji su bili na mojoj prošloj radionici sirovih slastica cijena je 200 kuna.

 

Prijaviti se možete putem ovog linka ili osobno na e-mail mihaela@sirovahrana.hr

 

U vezi bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na broj 091/64 64 646

 

Vidimo se!

 

Veselim se zajedničkom druženju!

Sheraj :-)