RADIONICA U ZAGREBU & RIJECI - BOŽIĆNI KOLAČI

RADIONICA U ZAGREBU & RIJECI -  BOŽIĆNI KOLAČI

Sirove slastice - Naučite kako napraviti najzdravije sirove slastice, sve od torta, pralina, čokolada, kolačića… Ova radionica će sve ljubitelje slatkog ostaviti bez daha…

BOŽIĆNI KOLAČI

Božićni blagdani su nam sve bliže, te ćemo organizirati radionicu zdravih sirovih blagdanskih kolača od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina. Na  radionici ćete naučiti kako jednostavno i brzo pripremiti ukusne kuglice, kekse, praline i novogodišnju tortu koristeći prirodne sirove eko/bio sastojke. Za pripremu ovih ukusnih kolača potreban vam je samo blender i multipraktik.

Slastice su bez šećera, brašna, jaja i margarina ili maslaca, a iznenaditi ćete se kako su slastice ukusne i sve slatkoljupce će ostaviti bez daha. Na radionici ćete dobiti skriptu sa svim receptima.

Proći ćemo prvo teorijski dio, koje namirnice što rade u našem tijelu i kako, a zatim preći na pokaznu radionicu kako to pripremiti. Znamo, hrana je ukusna i zdrava. Da, zaista ukusna. Jako ukusna i zdrava.

Pripremati ćemo sljedeće slastice: vanili keksi, začinjeni keksići, kolač od suhog voća-slatki kruh, muffini punjeni kremom od naranče, torta raw Ferero

S ovom radionicom nećete morati otpuštati gumbe na hlačama i košuljama, suknjama i bluzama jer ćete jednostavno pretvoriti pakleno žderanje za blagdane u blaženo zdravo druženje uz hranu. Što je najbolje, zdrave recepte i kolače možete kasnije podijeliti s ekipom ili ih poslati na sljedeći našu radionicu.

Nudimo vam mogućnost izrade jednako ukusne i slatke, ali istovremeno i zdrave blagdanske kolače.

Cijena radionice po osobi je 350 kuna

Voditeljica radionice: Mihaela Brijak Gutierrez

Mjesto: Enzita Kitchen studio, Avenija Dubrovnik 15 (Zagrebački velesajam, Paviljon 14a)

 Zagreb - cca. 3h od 17:30 do 20:30h

Vrijeme: srijeda – 11.12.2019.

Mjesto: Demetin zeleni kutak, Ulica Milana Butkovića 2, Rijeka

Rijeka - cca. 3h od 10:30 - 13:30h

Vrijeme: subota - 14.12.2019.

 

Ljubazno Vas molim da svoje prijave pošaljete putem e-maila: mihaela@sirovahrana.hr, te ako imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na broj 091/6464-646.

 

Dođite i pridružite nam se!

Mihaela Brijak Gutierrez

Sheraj :-)