Radionica: Sladoleda i slastica

Radionica: Sladoleda i slastica

Naučite kako napraviti najzdravije sirove slastice i sladoled smrznuti desert hit svakog ljeta…

Sirove slastice i sladoled - Naučite kako napraviti najzdravije sirove slastice i sladoled smrznuti desert hit svakog ljeta… Ova radionica će sve ljubitelje slatkog ostaviti bez daha…

 

Radionica najzdravijih sirovih slastica od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina naučiti ćete kako jednostavno i brzo pripremiti ukusne slastice koristeći prirodne sirove sastojke.  

 

Sladoled, smrznuti deserti začin ljetu, mnogima je drag i vraća nas u bezbrižno djetinjstvo kada bismo kao nagradu vrlo često bili njime nagrađivani. Njime se ‘nagrađujemo’ i danas. Naravno, sladoled nije zdrava namirnica. Prepun je aditiva, zaslađivača, aroma, stabilizatora. Pogledajte sastav i sve će vam biti jasno. Ipak, nekako nam to uspije izmaći jer sladoled je ipak – sladoled.

 

U današnjem užurbanom svijetu često puta nemate vremena razmišljati o tome što jedete, odnosno o utjecaju hrane koju jedete na Vaše zdravlje. Naučite pripremati hranu bez termičke obrade, a priprema se  brzo i jednostavno. Izradite najzdravije slastice bez šećera, brašna, jaja, mlijeka, vrhnja, margarina ili maslaca, a koje su  tako neodoljivo ukusne i sve će slatkoljupce ostaviti bez daha...  

 

Otkrijte što sve, uz pomoć zdrave sirove prehrane, možete promijeniti u svojim navikama, a posebice za zdravlje vaših najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

 

Radionice su zamišljene tako da se uz ležernu atmosferu kroz razgovor i zabavu nauči  i sazna više o nutritivnim vrijednostima namirnica i pripremu.

 

Tema naše radionice su slastice i sladoled.

 

Cijena radionice po osobi je 250 kuna

Voditeljica radionice: Mihaela Devescovi

Mjesto: Bulvanova 20, IV kat

Trajanje: cca. 3h od 16:00 do 19:00h

Vrijeme: subota, 25.05.2013. i nedjelja, 26.05.2013.

 

Mjesta su ograničena na 10 polaznika, zato požurite sa prijavama.

 

Popust: za sve koji su bili na mojim prethodnim radionicama cijena je 200 kuna.

Članovima Udruge Prijatelja životinja odobravamo popust od 10% na sve radionice sirove hrane uz predočenje valjane članske iskaznice.

 

Istinski sam radosna koliko ljudi se prijavljuje na moje radionice. Hvala Vam svima što ste povjerili svoje srce, i vjerujete u mene. Hvala Vam što ste izabrali moje radionice. Pozivam i ostale, ukoliko osjete tako u svom srcu, da nam se pridruže. 

 

Prijave na mail mihaela@sirovahrana.hr. Radujem Vam se svima od ♥, Mihaela

 

U vezi bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na broj 091/64 64 646

 
""
Sheraj :-)