Radionica u Istri, Vodnjan

Radionica u Istri, Vodnjan

U suradnji sa gradom Vodnjanom pozivamo vas da nam se pridružite na radionici sirove hrane u Domu mladih.

U suradnji sa gradom Vodnjanom i Udrugom mladih pozivamo vas da nam se pridružite na radionici sirove hrane u Domu mladih u VODNJANU koju smo pripremili samo za vas!

 

Za poboljšanje zdravlja i kvalitete života korisno za svakoga.

Otkrijte što sve, uz pomoć zdrave sirove prehrane, možete promijeniti u svojim navikama, a posebice za zdravlje vaših najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

 

U današnjem užurbanom svijetu često puta nemate vremena razmišljati o tome što jedete, odnosno o utjecaju hrane koju jedete na Vaše zdravlje. Naučite pripremati hranu bez termičke obrade i bez glutena  koja je puna vitamina i enzima, a priprema se  brzo i jednostavno. Izradite najzdravije slastice bez šećera, brašna, jaja, margarina ili maslaca, a koje su  tako neodoljivo ukusne da će sve slatkoljupce ostaviti bez daha i naravno brzo su gotove.  Za dug i zdrav život odaberite ovu radionicu.

 

Radionice su zamišljene tako da se uz ležernu atmosferu kroz razgovor i zabavu nauči  i sazna više o nutritivnim vrijednostima namirnica i pripremu.

 

Plan održavanja radionica je od 12:00 do 19:00 sati, te ćemo napraviti 7-8 vrsta jela i više koja ćete naravno moći degustirati.

Udruga mladih iz Vodnjana će subvencionirati naš projekt, tako da je cijena za radionicu pripreme sirove hrane od 7 sati, više nego odlična.

 

Cijena radionice po osobi je 100 kuna 

Voditeljica radionice: Mihaela Devescovi

Trajanje: cca. od 12:00 do 19:00h

Vrijeme: subota, 27.04.2013.

Kontakt: 091/6464 646 ili mihaela@sirovahrana.hr

Mjesto: Dom mladih u Vodnjanu

 

Kroz radionicu proći ćemo sve vrste hrane, tako da ćete biti osposobljeni samostalno pripremati sirove delicije.

 

Pripremati ćemo:

Sirovi kruh i krekere

Energetske pločice

Umake, namaze ili paštete

Sirovi sir

Glavna jela (burgeri, pizza, tortille, punjene gljive, ražnjići, spiralizirano povrće na razne načine)

Deserti (torta, praline, palačinke, mousse od čokolade)

 

Na našim radionicama moći ćete napraviti sami svoju omiljenu hranu, napraviti zeleni kašasti sok koji je pun vitamina i enzima, jesti sirove delicije i kušati 100% sirovu čokoladu itd…

 

Ljubazno Vas molim da svoje prijave pošaljete putem e-maila: mihaela@sirovahrana.hr, te ako imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na broj 091/6464-646.

 

Dođite i pridružite nam se!  Vidimo se u Vodnjanu!

Mihaela Devescovi

 
""
Sheraj :-)