Radionica: Valentinovo

Radionica: Valentinovo

Stiže nam Valentinovo pa svi polagano razmišljamo o načinima na koje bi mogli razveseliti voljene osobe.

Stiže nam Valentinovo pa svi polagano razmišljamo o načinima na koje bi mogli razveseliti voljene osobe. Slatkiši su uvijek savršen izbor, a zašto ih ne biste pokušali pripremiti sami?

 

Znam da postoje podijeljena mišljenja o Valentinovu, znam da ga neki ne vole slaviti, znam da se priča da je to previše komercijaliziran blagdan…ali Valentinovo obožavam!

 

Svi znamo da je normalno da se ljudi trebaju voljeti svaki dan, darivati bez posebnih prigoda, odlaziti na putovanja cijele godine, ali bit Valentinova nije u tome! 

 

Valentinovo vidim kao dan koji će vas, unatoč obvezama, poslu i ispitima, natjerati da zaboravite na sve te stvari i provedete prekrasan dan sa svojim voljenima. Ti “voljeni” ne trebaju biti dečko/cura/muž/žena, Valentinovo se može proslaviti i s prijateljicama ili obitelji, a možete ga proslaviti i same! Sve što vam treba je opuštajuća glazba, cvijeće na stolu i slatkiši u ustima! 

 

Tijekom ove radionice napraviti ćemo:

 

  • Čokolade u obliku srca 
  • Omiljenu čokoladnu tortu
  • Kekse srčeka punjene mmm…

 

Od tih nekoliko slatkih recepata u kojima možete uživati same, možete zapakirati u ukrasnu kutijicu i pokloniti dragoj osobi ili možete prirediti malo druženje s prijateljicama u ugodnoj atmosferi.

 

Iznenadite svoje najmilije!

 

Cijena radionice po osobi je 290 kuna

Voditeljica radionice: Mihaela Devescovi

Trajanje: cca. 3h od 17:30 do 20:30h

Vrijeme: srijeda, 06.02.2013.

 

Maksimalni broj polaznika radionice je 6 osoba.

 

Ljubazno Vas molim da svoje prijave pošaljete putem e-maila: mihaela@sirovahrana.hr, te ako imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na broj 091/6464-646.

 

Dođite i pridružite nam se!

Mihaela Devescovi

Sheraj :-)