Radionice u Vašem prostoru

Radionice u Vašem prostoru

Skupite prijatelje, prijateljice, kolege i kolegice, rođake i rođakinje i dogovorite radionicu sirove hrane!

Skupite prijatelje, prijateljice, kolege i kolegice, rođake i rođakinje i sve one koji se žele zdravo hraniti i ostati zdravi, te dogovorite radionicu sirove hrane! 

 

Živimo u vremenu kada se od nas traži da većinu svog vremena provedemo na radnom mjestu. Užurbani tempo, stvara nam stresne situacije i ne ostavlja previše slobode za odmor.

 

Zahvaljujući takvom načinu života, pekare i „fast food“ mjesta počeli smo najviše posjećivati, a energiju koju potrošimo na našim poslovima sigurno nećemo tamo nadoknaditi. Pretjerujemo ili ne jedemo zbog nedostatka vremena, pa postajemo iscrpljeni i pretili.

 

I konačno kada ulovimo vremena, nemamo volje pripremiti hranu kod kuće, jer nam se čini neisplativo i da predugo traje. Iz dana u dan sve smo svjesniji lošeg tretmana našeg organizma i naplate koja će uslijediti ako nešto ne poduzmemo.

 

Započnite promjenu ODMAH! – organizirajte radionicu u svom prostoru ili poznate nekoga ko ima adekvatan prostor.

 

Naučiti ćete pripremiti svoj obrok u kratkom vremenu, a da to bude užitak vašem nepcu, energija vašem tijelu i melem za vaš želudac.

 

Radionice su namijenjene svima koji žele:

 

•održite zdravlje i fizičku kondiciju tijela

•pripremiti ukusne obroke u kratkom vremenu

•naučiti pripremati zdrave i ukusne obroke

•pripremati s užitkom, a ne s mukom

•razveseliti ukućane, a da pri tom niste umorni

 

Radionice se održavaju svakodnevno, s različitim temama, te po dogovoru.

 

Ovakav tip programa je izvrstan način da uz druženje, u ugodnoj atmosferi, zajedno naučite nešto novo i korisno, a velika prednost je što se odvija kada i gdje vama odgovara s temom kreiranom prema vašim željama i potrebama!

 

Cijena iznosi po osobi, ovisno o broju polaznika, mjestu održavanja i temi.

 

Ljubazno Vas molim da svoje upite šaljete putem e-maila: mihaela@sirovahrana.hr, te ako imate bilo kakvih pitanja slobodno me kontaktirajte na broj 091/6464-646.

 

Dođite i pridružite nam se!

Mihaela Devescovi

 
""
Sheraj :-)