Sirova hrana u Opatiji, Milenij hoteli

Sirova hrana u Opatiji, Milenij hoteli

Dođite u subotu 18.04. u Opatiju u Hotel Agava na radionicu i promociju knjige Sirova hrana.

Cilj ove radionice je inspirirati ljude da se okrenu prirodi, prirodnim načinima života i sebi. Radionice su zamišljene tako da se uz ležernu atmosferu i individualni pristup kroz razgovor i zabavu nauči i sazna više o nutritivnim vrijednostima namirnica.
Za poboljšanje zdravlja i kvalitete života korisno za svakoga: djecu, sportaše, starije, oboljele…

Otkrijte što sve, uz pomoć zdrave sirove prehrane, možete promijeniti u svojim navikama, a posebice za zdravlje vaših najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

U današnjem užurbanom svijetu često puta nemate vremena razmišljati o tome što jedete, odnosno o utjecaju hrane koju jedete na Vaše zdravlje. Trebali biste malo zastati, te razmisliti o hrani koju jedete. Za dug i zdrav život odaberite ovu radionicu.

Jednostavno za pripremu, isključivo sa prirodnim zdravim namirnicama, bez konzervansa i aditiva, a mogu stajati duže vremena i sve to bez glutena – naučite kako!

Voditeljica radionice: Mihaela Devescovi
Datum: 18.04.2015.
Vrijeme: 11:00 h
Mjesto: Hotel Agava, Opatija
Cijena radionice po osobi: 200,00 kn
Potvrdite svoj dolazak na broj telefona 051/278-000

Uz radionicu održat će se i promocija knjige Mihaele Devescovi 'Sirova hrana' u izdanju Mozaik knjige uz promotivni popust 20% (Cijena s popustom: 103,00 kn)

Sheraj :-)