Zdravi Božić na stolu

Zdravi Božić na stolu

Božićni blagdani su nam sve bliže, pa ćemo organizirati radionicu zdravih sirovih blagdanskih kolača

Radionica najzdravijih blagdanskih kolača i slastica uz koju ćete uživati u prefinoj klopi i slatkišima, nećete morati otpuštati gumbe na hlačama i košuljama, suknjama i bluzama jer ćete jednostavno pretvoriti u blaženo zdravo druženje uz hranu.


Božićni blagdani su nam sve bliže, pa ćemo organizirati radionicu zdravih sirovih blagdanskih kolača od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina.

Ako ste od onih koji vole slatko, pa se najedu slatkiša a onda ih grize savjest – ova radionica će vam pružiti odgovore kako da napravite i kako da uživate u slatkom, i da budete ponosni na sebe! Oslobodite se krivice jer nešto volite jesti, te jedite to sa apetitom, da vam bude na zdravlje i radost!


Na radionici ćete naučiti kako jednostavno i brzo pripremiti ukusne kuglice, rafaelo kuglice, kekse, vanili kiflice, makarone, praline i novogodišnju tortu koristeći prirodne sirove eko sastojke.


Za pripremu ovih ukusnih kolača potreban vam je samo blender i multipraktik.


Ove slastice jednostavne su za pripremu i mogu stajati duže vrijeme u hladnjaku zato dođite i pridružite nam se!


Slastice su bez šećera, brašna, jaja i margarina ili maslaca, a iznenaditi ćete se kako su slastice ukusne i sve slatkoljupce će ostaviti bez daha.


Treba znati da “kolači” u sirovoj ishrani nisu samo kolači kao poslastica – oni imaju funkciju obroka, zdrave užine, zgodni su za ponijeti na posao i u školu! Volim reći da su to zdravi slatkiši, ali oni su nešto mnogo više od toga!


Naša prirodna potreba je da jedemo SLATKO. Tako je priroda napravila da bi nas navela da jedemo slatke plodove voća, jer su oni naša osnovna čvrsta hrana. Samo treba da znamo kako i koliko.

 
Radionica će se održati u zagrebačkom Angels studiu u subotu, 5. prosinca s početkom u 13:30 sati, a trajat će između tri i četiri sata.

Prijavite se brzo brzo na maja.z@angels.com.hr i nemojte zaboraviti doći gladne. Svaku ćemo slasticu morati isprobati.  :)

Vidimo se!

Sheraj :-)