Zašto su dijete neučinkovite

Zašto su dijete neučinkovite

Jedan od najozbiljnijih bolesti u zapadnom svijetu je debljina ili pretilost. Pretilost je postala ozbiljan problem...

Jedan od najozbiljnijih bolesti u zapadnom svijetu je debljina ili pretilost. U Americi ima dvije trećine stanovništva prekomjerne težine. Pretilost je postala ozbiljan problem danas, to bi moglo dovesti do ništa puno ozbiljnih bolesti kao što su kardiovaskularne bolesti, dijabetes, itd.. Vrlo uznemirujuća je činjenica da ima sve više i više djece koja pate od pretilosti. S druge strane, gotovo svaki dan imamo nove dijete koje pružaju trajna čuda u samo nekoliko dana. I tako u jednoj je normalno jesti samo meso i druge namirnice životinjskog podrijetla, u drugoj se smatra modernim brojanje kalorija, i onda opet, i svatko smatra da je njegova dijeta najbolja.

 

Imate li kakvih iskustva s dijetama i gubitkom težine? Uvjerena sam da se gotovo svatko nađe u takvoj situaciji, ili barem zna nekoga tko ide na te moderne dijete. Dakle, kako se obično provodi pomoć kod dijeta i mršavljenja? Izbace neku novu dijetu koja nas uvjerava da ćemo izgubiti višak kilograma u najviše tjedan dana.Izvrsno! Ovaj put to će me stvarno očistiti viška kilograma! Vođenje uputa, brojanje kalorija, uskraćivanje hrane, ponekad čak i gladovanje. U međuvremenu, osjećamo se često loše, ljuti, i ne možete čekati da to razdoblje prođe i da se sve vratiti u normalu. Na kraju stvarno izgubite tih nekoliko kilograma viška, određeno vrijeme ste zadovoljni sami sa sobom, a onda ubrzo shvatite da dobivate natrag te izgubljene kilograme. Nažalost, ne možemo reći da li je opasno za naše zdravlje nego što je dobro za nas.

 

Kako je to moguće?! Zašto dijete ne rade? Frustrirani u potrazi za novim rješenjima i nije jako teško pronaći novu ograničenu dijetu, koja također obećava čuda. I tako cijela priča počinje.

 

Ovaj podatak se neće svidjeti, ali samo 2% onih koji izgube na težini, trajno riješe neželjene kilograme. Pa zašto je to tako? Zašto dijete ne rade? Prvi razlog je da se ljudi pridržavaju dijete na određeno vrijeme, a zatim sve opušteno i sretno se vrate na svoje stare načine. 

Mjerenje, brojanja kalorija, izračuni, sve je to neprirodno. Kakav život će biti ako to morate radili cijeli život?!

 

Rješenje je prirodni način detoksikacija. Ovo nije dijeta, to nije ograničenje, ništa se ne smatra. Tijekom detoksikacije s uglavnom sirovom hranom, vaše tijelo će zadržati hranu, što je najviše biološki blizu. Takva hrana hrani najviše naše tijelo i istovremeno ne predstavljaju dodatni i nepotrebni napor našim tijelima, oni se brzo i učinkovito probavljaju. Takve namirnice dopuštaju vašem tijelu da detoksikacijom, eliminira toksine, koji su se nakupili u nekom vremenu, samo zdravo, optimalno funkcioniranje, naravno i pomlađuje. Tijekom detoksikacije ćete izgubiti višak kilograma i dobiti natrag svoje zdravlje. I bez napora, patnje i nepotrebne gladi! A, ako te principe prirodnog načina života slijedite, možete biti sigurni da nikada nećete morati tražiti dijetu i da ćete rjeđe posjećivati liječnika. Stvarno možete uživati!


Detoksikacija i život prirodnim načelima NE dijeta, ne program mršavljenja koji će vas iznevjeriti. Ovo je vaš novi stil života, to je tvoj put do trajnog zdravlja, ljepote, radosti, vitalnosti i mladenačkog izgleda!

 
Sheraj :-)